ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Gallop Catering ιδρύθηκε το 2011 από μια ομάδα που συνδυάζει την πολύχρονη εμπειρία στο χώρο εστίασης και εκδηλώσεων (Zoo Bar & Restaurant, Zoo Lounge, Eleon Leisure Park) με τη νεανική διορατικότητα.

Το 2014, μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στο ρόλο της διαχείρισης και λειτουργίας του καφεστιατορίου, καθώς και στον τομέα των εκδηλώσεων με την επωνυμία ‘Cultura Atrium’, η Gallop Catering προχώρησε σε στρατηγική επέκταση με έναν νέο χώρο την ‘Εστία’. Ο νέος αυτός χώρος βρίσκεται απέναντι από το Αρχηγείο της Αστυνομίας και προσφέρεται για κάθε είδους εκδήλωση.

Η Gallop Catering προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από γαστρονομικές δημιουργίες της Κυπριακής και διεθνούς κουζίνας, φτιαγμένες από ολόφρεσκα αγνά υλικά με αγάπη και πιστοποιημένη ποιότητα παραγωγής. Το επαγγελματικό και φιλικό προσωπικό θα παραμείνει στη διάθεση σας από τη διοργάνωση μέχρι το τελευταίο λεπτό της εκδήλωσης και η εμπειρία μας είναι σύμμαχος στην παράδοση μιας άψογης εμπειρίας.
Ως εταιρεία που όραμα της είναι να πετυχαίνει ικανοποίηση σε γεύση, ποιότητα και υπηρεσίες, βάζουμε τον πελάτη πρώτη προτεραιότητα στις δραστηριότητες μας και αναζητούμε συνεχώς νέους και προοδευτικούς τρόπους να βελτιώνουμε τις επαγγελματικές μας σχέσεις.